Protecţia mediului

Protecţia mediului a devenit una din direcţiile prioritare ale politicii firmei noastre. Societatea noastra respecta pe deplin conditiile conform legislatiei in vigoare pe protectia mediului in conformitate cu legile statul Roman prin reciclarea deseurilor refolosibile industriale.

SC Casteco Invest SRL Deva asigura mentinerea unui mediu de lucru si viata sanatos si curat, ajuta la conservarea resurselor naturale si a materiilor prime, la protectia mediului local si reduce la minim orice impact asupra mediului .Principalul obiectiv il reprezinta protectia mediului si a populatiei . Ofera solutii profesionale, optime si eficiente la problemele de mediu ale diverselor organizatii ce activeaza pe teritoriul Romaniei. Faptul ca peste tot se produc deseuri este o realitate pe care nu o putem schimba, insa, putem schimba mentalitatile oamenilor, cu referire directa la cantitatea de deseuri produsa, la modalitatile de gestionare ale acestora, la importanta identificarii solutiilor optime de reciclare. Asta ne propunem si noi, alaturi de dumneavoastra, prin  Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 91/2002, aprobată prin Legea nr. 294/2003 care defineşte, acum, în mod explicit “mediul ca fiind ansamblul de condiţii şi elemente naturale ale Terrei, aerul, apa, solul, subsolul, aspectele caracteristice ale peisajului, toate straturile atmosferice, toate materiile organice şi anorganice, precum şi fiinţele vii, sistemele naturale în interacţiune cuprinzând elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale şi spirituale, calitatea vieţii şi condiţiile care pot influenţa bunăstarea şi sănătatea omului”.

SC Casteco Invest SRL Deva respecta intocmai prevederile acestei ordonante si vine in ajutorul ei cu o infrastructura ce respecta in totalitate normele de protectie a mediului in conformitate cu legile in vigoare.